Uitvaartplechtigheid

De plechtigheid kan plaatsvinden in het gebouw op Begraafplaats Vredenhof. Dit pand wordt nu verbouwd naar Villa Westerpark. Zowel voor, tijdens als na de verbouwing blijven plechtigheden hier mogelijk. Tijdens de dienst kan er muziek afgespeeld worden.

Na afloop van de plechtigheid wordt de overledene naar onze begraafplaats gebracht voor de teraardebestelling. Op Begraafplaats Vredenhof zijn diverse soorten graven. Na overleg met uw uitvaartbegeleider zorgen wij dat het gewenste graf gereed is voor een mooie teraardebestelling. De nabestaanden kunnen hierbij aanwezig zijn. Voor bezoekers in een rolstoel zijn de paden tussen de graven lastig begaanbaar wegens de kiezelstenen.

Na de teraardebestelling kunnen de bezoekers nog even samen zijn en een hapje en/of drankje nuttigen. Hiervoor hebben wij een uitgebreid cateringassortiment beschikbaar.

Openingstijden

Begraafplaats:


maandag t/m zondag:

09:00 tot 16:00 uur

In de maanden juni, juli en augustus op woensdagen tot 20.00 uur geopend.

Routebeschrijving

Begraafplaats Vredenhof ligt aan de Haarlemmerweg en is gemakkelijk bereikbaar per auto of met het openbaar vervoer. Treinstation Amsterdam Sloterdijk ligt op 2 kilometer afstand. De bushalte Vredenhof bevindt zich voor de entree.

Plan route ›