‹ Bekijk alle nieuwsberichten

Start werkzaamheden gebouw Vredenhof

De komende periode wordt het gebouw op Vredenhof opgeknapt en gerenoveerd naar een sfeervol restaurant met logiesfunctie. Ook kunnen hier uitvaartplechtigheden gehouden worden, waarna de nabestaanden gezamenlijk een hapje en drankje kunnen nuttigen.

De werkzaamheden om het gebouw weer in ere te herstellen zullen begin september starten. Deze duren circa 9 maanden. Daarna is de inrichting in en rondom het gebouw aan de beurt. Naar verwachting zal het gerenoveerde gebouw in november 2019 haar deuren openen.

Tijdelijk geen uitvaartplechtigheden

Tijdens de werkzaamheden is het gebouw gesloten en kunnen hier geen uitvaart-plechtigheden plaatsvinden. Het begraven op de begraafplaats blijft wel mogelijk, maar voor de plechtigheid en het samen nazitten dient u tijdelijk uit te wijken naar een andere locatie, bijvoorbeeld Uitvaartcentrum Watergraafsmeer (Zaaiersweg 2) of Herdenkingspark Westgaarde (Ookmeerweg 275) in Amsterdam.

Opening begraafplaats
Tijdens de werkzaamheden aan het gebouw blijft de begraafplaats toegankelijk om de graven van uw dierbaren te bezoeken.

Heeft u vragen?
Als u vragen heeft over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met de projectontwikkelaar Midvast. Bij vragen over Begraafplaats Vredenhof of advies voor een andere uitvaartlocatie helpen wij u graag.

 

Openingstijden

Begraafplaats:


maandag t/m zondag:

09:00 tot 16:00 uur

In de maanden juni, juli en augustus op woensdagen tot 20.00 uur geopend.

Routebeschrijving

Begraafplaats Vredenhof ligt aan de Haarlemmerweg en is gemakkelijk bereikbaar per auto of met het openbaar vervoer. Treinstation Amsterdam Sloterdijk ligt op 2 kilometer afstand. De bushalte Vredenhof bevindt zich voor de entree.

Plan route ›