‹ Bekijk alle nieuwsberichten

Groenwerkzaamheden en een nieuwe wachtruimte

Om de begraafplaats toegankelijk en veilig te houden, vinden er regelmatig onderhoudswerkzaamheden plaats.

Maandag 19 maart a.s. worden de coniferen en de verouderde beplanting rondom het aulagebouw verwijderd. Hiervoor planten wij binnenkort jonge, bloeiende planten voor terug. Diezelfde dag worden enkele bomen gekapt, waarvoor reeds een vergunning is afgegeven, en zullen we de grote kastanjeboom licht snoeien. Dit laatste is nodig om te voorkomen dat de haag en de kastanjeboom elkaar verdringen.

Nieuwe wachtruimte
De opslagloods die voor aan de begraafplaats stond, is verplaatst naar een plek achterin. Op de voormalige locatie zijn wij gestart met de bouw van een nieuwe wachtruimte. Hier kunnen bezoekers en belangstellenden bij uitvaarten zich verzamelen. Ook komen er toiletten en wordt er aan de buitenzijde een watertappunt gemaakt waar men water kan halen. De nieuwbouw vormt tevens het nieuwe verblijf voor onze begraafplaatsmedewerkers en zal naar verwachting eind april a.s. in gebruik genomen kunnen worden.

Openingstijden

Begraafplaats:


maandag t/m zondag:

09:00 tot 16:00 uur

In de maanden juni, juli en augustus op woensdagen tot 20.00 uur geopend.

Routebeschrijving

Begraafplaats Vredenhof ligt aan de Haarlemmerweg en is gemakkelijk bereikbaar per auto of met het openbaar vervoer. Treinstation Amsterdam Sloterdijk ligt op 2 kilometer afstand. De bushalte Vredenhof bevindt zich voor de entree.

Plan route ›